Welcome to Thorshøjgård   Click to listen highlighted text! Welcome to Thorshøjgård

Anders Ehlers Andersen, advokat, 43 år, mand.

Tiltrådt bestyrelsen d. 17. april 2021, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, har intet ejerskab, udpeget af bestyrelsen, uafhængig.

Bestyrelsesforperson i Fonden Ulvsborg Historisk Værksted, Bestyrelsesforperson i Analog ApS, bestyrelsesmedlem i Tænketanken Demokratisk Erhverv, bestyrelsesmedlem i UBSBOLIG A/S, butiksbestyrelsesformand i SuperBrugsen Nørrebrogade, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab, direktør i Ehlers Advokatanpartsselskab Holding, bestyrelsesmedlem i A/B Ro-Aks, bestyrelsesmedlem i Regensianersamfundet, medlem af Ankenævnet for Statens Uddannelsesstøtteordninger, landsrådsmedlem i Coop a.m.b.a., repræsentantskabsmedlem i Merkur Andelskasse, bestyrelsesmedlem i Foreningen for Demokratiskolen, forperson for 2. huslejenævn Frederiksberg og bestyrelsesmedlem i Svanholm Oplevelser.

Simon Haugum von Siebenthal, landbrugsudvikler, 34 år, mand.

Tiltrådt bestyrelsen d. 26. november 2020, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, har intet ejerskab, udpeget af bestyrelsen, uafhængig.

Forperson i Frøsamlerne, kasserer i Danske Arkegårde, medlem af Økonomigruppen i Regenerativt Jordbrug, forperson Ørslev Terslev Brugsforening, direktør i Farendløse Mosteri ApS, direktør i Farendløse Frøavl, direktør i Ejendomsselskabet F. M. ApS, direktør i Simon von Siebenthal Holding ApS.

Jacob Anne Boot, værkstedsleder, 69 år, mand.

Tiltrådt bestyrelsen d. 27. oktober 2020, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, har intet ejerskab, udpeget af bestyrelsen, uafhængig.

Bestyrelsesmedlem i Foreningen Artemisia.

Simon Tim Hansen, landbrugsdrift og møbelsnedker, 36 år, mand.

Tiltrådt bestyrelsen d. 17. april 2021, der har ikke været genvalg, sidder i første udpegningsperiode, udpeget uden tidsbegrænsning, har intet ejerskab, udpeget af bestyrelsen, uafhængig.

Driftsleder i Thorshøjgård Fonden.

Click to listen highlighted text!